Team Bureau JTC | Jouw technische coach | Gea Simons

Team Bureau JTC

technische ondersteuning voor ondernemers en MKB

Team Bureau JTC

technische ondersteuning voor ondernemers en MKB

Gea Simons
Jouw technische coach

Als technisch coach help ik ondernemers die weten wat ze willen bereiken en een duidelijk doel voor ogen hebben, maar niet weten waar ze moeten beginnen en wat ze nodig hebben om hun doel te bereiken. Ik maak een plan van aanpak en help, met mijn team, deze uit te voeren zodat jij je als ondernemer bezig kunt houden met de groei van je bedrijf en het helpen van jouw klanten.

Eigenaresse van Bureau JTC

Suzan Biemans
De Online Etaleuze

Ik werk samen met creatieve onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken voor de voorkant van hun bedrijf. Heb jij een webshop, ben je grafisch vormgever, geef je online creatieve trainingen, lessen of workshops of geef jij in jouw dorp workshop en verkoop jij deze online? Dan denk ik dat wij een fijne match zijn!

Voor Bureau JTC werk ik als manager; ik onderhoud contacten met klanten en de VA’s, ik overzie de opdrachten en voer (niet technische) opdrachten uit voor klanten.

Manager Bureau JTC

carin bureau jtc

Carin de Jong
​CA& CO

Werk je uurtje factuurtje, zit je tegen het omzetplafond en wil je opschalen maar het ontbreekt je gewoonweg aan tijd? Al eens gedacht aan je expertise te verkopen via een online training? Met de verkoop van een online training is je omzet niet meer afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. En je bedient meerdere klanten tegelijk in minder tijd. Dat betekent voor jou: vrijheid! Is het de techniek die je tegenhoudt? Ik help je graag met alle techniek die komt kijken bij het opzetten van jouw online business. Van online academy tot website en van webshop tot de inrichting van jouw e-mailmarketing. Hulp nodig bij het ontwerpen van je visuals, e-book, flyer, weggever, enz.? Als Canva expert ben ik je hierbij ook graag van dienst.

Technisch VA voor Bureau JTC

daniel bureau jtc

Daniël La Porta
About Webshops

Mijn doel is vooral om de (startende) webwinkelier te adviseren hoe de webwinkel wettelijk ingericht moet zijn. Denk hierbij aan algemene voorwaarden, privacy policy, herroepingsrecht maar bijvoorbeeld ook een goede klachtenpagina. Ik heb daarnaast jarenlange ervaring op het gebied van klantenservice, reviews, keurmerken en klachtenbemiddeling. Niet het meest spannende op het gebied van een webwinkel runnen maar dit zou wel de basis moeten vormen voor elke webshop.

Heb je trouwens iemand nodig die echt kritisch naar je webshop kijkt en aan kan geven waar de pijnpunten liggen qua design, logica en taalfouten, ik doe het allemaal!

Webshop VA voor Bureau JTC

ingeborg bureau jtc

Ingeborg Kannekens
Virtuel

Ik richt mij op ondernemers die willen groeien en die hulp nodig hebben bij hun social media en/ of het schrijven van teksten. Ik kan de social media volledig overnemen of we werken samen aan het project. Ik vind het fantastisch om content te bedenken die past bij de volgers van een bedrijf. Ook als je hulp nodig hebt met de branding of visuals kan ik je zeker helpen.
Daarnaast help ik klanten die ondersteuning nodig hebben bij het organiseren van hun mailbox.

VA voor Bureau JTC

janneke bureau jtc

Janneke Toor
Janneke – VA 4 You

“Doe waar je energie van krijgt”, is waar ik in geloof. Alleen dan haal je het beste uit jezelf, elke dag opnieuw! Zo krijg ik bijvoorbeeld energie van redactiewerkzaamheden, (technisch) onderhouden van websites en het inrichten van e-mailmarketing zoals formulieren, nieuwsbrieven en automatiseringen.

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken in jouw werkweek of heb je werkzaamheden op je to-do-lijst waarvan je energielevel direct tot het vriespunt zakt? Dan help ik jou graag.

Technisch VA voor Bureau JTC

jessica bureau jtc

Jessica Krijvenaar
Social Media Support NL

Elke dag is een nieuwe kans om te starten met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geef ik ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en het onderhouden van webwinkels. Van  advies en ondersteuning bij het inplannen van social media content tot het opzetten van een Facebook en Instagram shop. Met het creëren van content maak ik gebruik van Canva en mag ik mij hierin expert noemen.

VA voor Bureau JTC

jolanda bureau jtc

Jolanda van der Hoek
VA4Business

Jij doet waar jij goed in bent, ik doe waar ik goed in ben!
Je bent een ondernemer die heel graag een online business wilt opzetten. Of deze wellicht al heeft. Maar je wilt je niet bezighouden met de randzaken die jou te veel energie kosten. En daar kom ik in beeld. Ik ontzorg ondernemers bij het opzetten en onderhouden van hun online business. Ik maak jouw website en webshop (WordPress/Woocommerce). Ik bouw de online leeromgeving voor jou (WP fusion en Learndash). Ik richt jouw emailmarketing in (ActiveCampaing/MailBlue). En zorg ervoor dat alle systemen met elkaar gekoppeld en verbonden zijn.

Technisch VA voor Bureau JTC

kitty bureau jtc

Kitty Verboord
Buro REK

Werken achter de schermen is meestal niet de favoriete bezigheid van een ondernemer en administratie al helemaal niet. Als administratief VA neem ik je financiële administratie uithanden, zodat jij tijd en energie hebt om je te richten op de aspecten in je bedrijf waar je hart wel sneller van gaat kloppen.

Administratief VA voor Bureau JTC

leonie bureau jtc (1)

Leonie Verspui
Leo’s Marketing

Leo helpt ondernemers met het vertellen van hun verhaal. Als jouw persoonlijke creatieve duizendpoot zorgen we dat jouw boodschap goed bij jouw doelgroep terecht komt. Eerst creëren we een stabiele basis waarin jouw verhaal doorvertaald is naar een passende en krachtige huisstijl. Als je die basis stevig hebt staan dan is op creatief gebied vrijwel alles mogelijk. Van foto’s en video’s tot social media posts en interactieve digitale documenten. Jij roept en ik creëer!

VA voor Bureau JTC

mariëtta bureau jtc

Mariëtta de Klijne
M-today

Doen waar je blij van wordt, dat is mijn motto!
Ik word heel blij van het editen en ondertitelen van video’s van enthousiaste ondernemers, zoals bijv. coaches. Ook voor het transcriberen van gesproken tekst kan je bij mij terecht.

VA voor Bureau JTC

Marjolein de Haas van Dorsser
Hazius Media

Ik verzorg de social media aanwezigheid voor drukbezette ondernemers. Die het nut van social media onderschrijven maar zelf geen tijd (of zin) hebben om structureel content te verzorgen. Door een goede online aanwezigheid ben je zichtbaar en kun je gevonden worden. Daarnaast regel ik technisch website onderhoud en ondersteun ik ondernemers met het schrijven en versturen van hun (Mailchimp) nieuwsbrieven.

Technisch VA voor Bureau JTC

renee bureau jtc

Renée Descendre
Ohja! VA & Tekstschrijver

Als VA richt ik mij op tekstuele ondersteuning. Bij mij kun je terecht voor tekstschrijven, content creatie en tekst redactie. Ik ga ik op zoek naar jouw tone of voice en creeër of redigeer.  

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het editen van video’s, waar ik ook graag mijn creativiteit in stop!

VA voor Bureau JTC

Shirley Houtman
Online Business Partner

Als ondernemer richt jij je op je sterke punten. De overige zaken besteed je uit om zo efficiënt mogelijk te werken. Ik ondersteun je bij het bouwen en (technisch) onderhouden van de website, help je om een workflow voor diverse processen in te richten en ontwerp met veel plezier nieuwe website of huisstijl. Ik kan je helpen om ervoor te zorgen dat ieder zijn focus op de juiste plek heeft.

Technisch VA voor Bureau JTC