Team Bureau JTC

technische ondersteuning voor ondernemers en MKB

Het Gezicht Achter Jouw Technische Coach Gea Simons

Team Bureau JTC

technische ondersteuning voor ondernemers en MKB

Gea Simons
Jouw technische coach

Ik help onderneemsters door hen het technische werk uit handen te nemen.
Alles valt te leren, maar is de vele uren die je in onder andere je website, SEO en e-mailmarketing stopt wel echt jouw tijd en energie waard? Ik help je graag met juist die technische zaken zodat jij je kunt richten op datgene waar jij goed in bent, jouw klanten helpen.

Eigenaresse van Bureau JTC

Marjolein de Haas van Dorsser
Hazius Media

Ik verzorg de social media aanwezigheid voor drukbezette ondernemers. Die het nut van social media onderschrijven maar zelf geen tijd (of zin) hebben om structureel content te verzorgen. Door een goede online aanwezigheid ben je zichtbaar en kun je gevonden worden. Daarnaast regel ik technisch website onderhoud en ondersteun ik ondernemers met het schrijven en versturen van hun (Mailchimp) nieuwsbrieven.

Technisch VA voor Bureau JTC

Diana van Santen – de Bruijn
Artemis VA

Ik help drukke ondernemers, zoals jij, met hun website, online marketing (SEO, Active Campaign, Mailchimp), tekst en social media behoeftes, zodat jij meer vrijheid, inspiratie en energie hebt om je te storten op het uitbouwen van je bedrijf, meer geld te genereren en ook heel belangrijk…een relaxter privé leven hebt!

Technisch VA voor Bureau JTC

Shirley Houtman
Online Business Partner

Als ondernemer richt jij je op je sterke punten. De overige zaken besteed je uit om zo efficiënt mogelijk te werken. Ik ondersteun je bij het bouwen en (technisch) onderhouden van de website, help je om een workflow voor diverse processen in te richten en ontwerp met veel plezier nieuwe website of huisstijl. Ik kan je helpen om ervoor te zorgen dat ieder zijn focus op de juiste plek heeft.

Technisch VA voor Bureau JTC

Suzan Biemans
De Online Etaleuze

Ik werk samen met creatieve onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken voor de voorkant van hun bedrijf. Heb jij een webshop, ben je grafisch vormgever, geef je online creatieve trainingen, lessen of workshops of geef jij in jouw dorp workshop en verkoop jij deze online? Dan denk ik dat wij een fijne match zijn!

VA & PA voor Bureau JTC

Monique Snikkers
Breindump

Creatieve ondernemers en multipassionates kunnen bij mij terecht voor hulp bij de keuze voor de juiste online tools. Daarnaast help ik je bij het bouwen en onderhouden van een website met het Divi thema (incl. winkel of online leeromgeving) en e-mailmarketing.

Technisch VA voor Bureau JTC

Lilian Spaans
Lilian Office Support

Ik help jou, de creatieve onderneemster met je website, social media, online marketing, schrijven van blogs en product teksten en office managementtaken. Daardoor jij doen waar jij goed in bent en ondersteun ik je bij andere werkzaamheden.

Technisch VA voor Bureau JTC