Praktische Tips En Informatie Voor Online Ondernemers Gea Simons Jouw Technische Coach

Met een test account zie ik ook de WP inlog. Kan ik dit verbergen?

Geschreven door Gea Simons
30 oktober 2020

Vraag van een klant:

Met een test account zie ik ook de WP inlog (zwarte balk). Ik heb het liever niet in beeld. Kan ik dit verbergen?

Antwoord:

Dit kun je als volgt uitzetten:
Ga naar Wishlist -> Advanced options -> Logins
Zet bij Settings “Disable WordPress Admin Bar for Members when Logged In” aan.

Lees meer over website maken

Wat heb ik minimaal nodig voor een eigen WordPress website?

Wat heb ik minimaal nodig voor een eigen WordPress website?

Bij een eigen bedrijf hoort een eigen website. Waarom? Het vergroot je zichtbaarheid online. En in de huidige tijd is dat zeker nodig om klanten te krijgen. En als je het over een website maken hebt, dan kom je al gauw bij Wordpress terecht. Eén van de meest gebruikte...

Lees meer
Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Je hebt het besluit genomen, je gaat je website laten maken. Maar wat nu? Waar vind je een website bouwer die bij jou past? Waar moet je op letten? Logische vragen, want een website bouwen is niet zomaar iets en je wil natuurlijk wel krijgen waarvoor je betaald hebt....

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.