Technische coach | Technisch coaching | Jouw technische coach | Gea Simons

Coaching traject

Je wil verder, groeien of juist starten met je bedrijf. Je weet wat je wil bereiken en hebt een duidelijk doel voor ogen, maar waar moet je beginnen en wat heb je eigenlijk nodig aan?

Ik begrijp dat hier een overzicht in krijgen moeilijk is. En juist hier kan ik je heel goed bij helpen. Met een coaching traject kijken we samen naar wat er nodig is en maken we een plan van aanpak met een planning zodat jij jouw doel kan bereiken.

u

Waar moet ik beginnen?

Wat heb ik nodig?

Kan ik het wel zelf?

Coaching traject

Je wil verder, groeien of juist starten met je bedrijf. Je weet wat je wil bereiken en hebt een duidelijk doel voor ogen, maar waar moet je beginnen en wat heb je eigenlijk nodig aan?

Ik begrijp dat hier een overzicht in krijgen moeilijk is. En juist hier kan ik je heel goed bij helpen. Met een coaching traject kijken we samen naar wat er nodig is en maken we een plan van aanpak met een planning zodat jij jouw doel kan bereiken.

u

Waar moet ik beginnen?

Wat heb ik nodig?

Kan ik het wel zelf?

Worstel jij met deze vragen?

Wees gerust, je bent niet de enige! Bijna iedere ondernemer komt vroeg of laat op het punt dat hij/zij het even gewoon niet meer weet. Natuurlijk weet je wie je klanten zijn en hoe je ze kan helpen, maar hoe kom je aan klanten en hoe vinden ze jou? En vooral, wat heb je nodig om jouw doel te bereiken en die klanten te trekken? Of je nu wil groeien of nog moet beginnen, een gedegen plan van aanpak zal jou die handvatten geven om gericht aan de slag te gaan en waar nodig, duidelijkheid te geven over welke zaken je beter uit handen kan geven zodat jij je kunt richten op jouw klanten en de groei van jouw bedrijf.

Wat kun je van mij als technisch coach verwachten?

Als technisch coach is maak ik het overzichtelijk voor je waar je nu staat en, door de juiste vragen te stellen, inzichtelijk waar je heen wil en wat je hiervoor nodig hebt. Daarbij houd ik je een spiegel voor. Ik laat je nadenken over wat je echt wil en vooral over wat niet (meer) wil. Tijdens het coaching traject zullen we een lijst maken van zaken die nodig zijn en, in overleg met jou, maak ik vervolgens een plan van aanpak. Zodat je weet wanneer er wat moet gebeuren om jouw doelen te bereiken en wie deze taken kan uitvoeren.

Boek vandaag nog een coaching traject!

€495 ex btw

Kick-off sessie van 30 minuten
(via Zoom)

Voortraject Waar sta je nu?

Coaching sessie 1 ochtend
(in overleg live in Breda of via Zoom)

Plan van aanpak

Afsluitende sessie van 1 uur
(via Zoom)

Coaching sessies op maat zijn ook mogelijk. Boek hier een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.