Praktische Tips En Informatie Voor Online Ondernemers Gea Simons Jouw Technische Coach

Hoe maak ik een productlink op mijn salespage die direct naar de winkelmand leidt?

Geschreven door Gea Simons
15 januari 2021

Vraag van een klant:

Hoe maak ik een productlink op mijn salespage die direct naar de winkelmand leidt?

Antwoord:

Het is een simpel “trucje” waarmee je de productpagina over slaat en het bevordert de verkopen omdat er minder stappen genomen worden. En nee, je hoeft hier geen moeilijke codes voor toe te voegen aan je website.

Om ervoor te zorgen dat een klant na aanklikken van de koopbutton direct kan afrekenen plaats je de volgende link onder de knop:

https://domein.nl/afrekenen/?add-to-cart=0001

domein.nl vervang je door je eigen domein
0001 vervang je door het id nummer van de dienst die je hier verkoopt

Om het product id nummer te vinden ga je naar Producten (linker kolom) -> Alle producten.
Ga hier met de muis over het juiste product, je ziet dan het id nummer.

Dat is het. Oh ja, natuurlijk niet vergeten om op te slaan 😉

Lees meer over website maken

Wat heb ik minimaal nodig voor een eigen WordPress website?

Wat heb ik minimaal nodig voor een eigen WordPress website?

Bij een eigen bedrijf hoort een eigen website. Waarom? Het vergroot je zichtbaarheid online. En in de huidige tijd is dat zeker nodig om klanten te krijgen. En als je het over een website maken hebt, dan kom je al gauw bij Wordpress terecht. Eén van de meest gebruikte...

Lees meer
Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Je hebt het besluit genomen, je gaat je website laten maken. Maar wat nu? Waar vind je een website bouwer die bij jou past? Waar moet je op letten? Logische vragen, want een website bouwen is niet zomaar iets en je wil natuurlijk wel krijgen waarvoor je betaald hebt....

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.